Finanțare rapidă

Credit auto pe loc

Vrei să îți cumperi o mașină dar nu dispui de toată suma de bani? Nici o problemă. Ruswagen Auto colaborează cu parteneri specializați în acordarea de credite avantajoase. Simplu și rapid, poți pleca acasă cu mașina, în aceeași zi.

Iti doresti de mult timp sa achizitionezi un autoturism, dar nu ai toată suma de bani și nici nu vrei să îți iei o mașină care nu îți place? Doresti să găsești un dealer auto care sa-ti ofere atat incredere, cat si profesionalism prin serviciile pe care le presteaza? Ei bine, Ruswagen Ploiești sta la dispozitia ta printr-o multitudine de servicii auto, care iti vor satisface nevoile si vei obtine o experienta placuta datorită acestora.

RusWagen Ploiești este un dealer autorizat, care isi pune clientii pe primul loc si oferă servicii personalizate ce includ leasing auto, credit auto, garantie pentru toate masinile si suport pentru a le inmatricula corect.

Orice mașină

Poți cumpăra în rate orice autoturism din parcul nostru. Tu pe care îl alegi?

Asistență

Consilierii noștri te vor îndruma să îți alegi creditul care ți se potrivește

Finațare rapidă

Sistemele performante ne ajută să efectuăm instant verificările și să îți dăm un răspuns pe loc.

Rată avantajoasă

Ai pâna la 60 de luni perioadă de finanțare. Bucură-te de mașina la un cost foarte redus.

RusWagen Ploiești

O gamă largă de parteneri

 • 1

  TBI Pay

  Doar 10 minute din timpul tau, cartea de identitate la indemana si mașina poate fi a ta

 • 2

  Mogo

  Procedura este simplă, completezi o cerere online, noi te contactăm imediat și vom incerca sa îți aprobăm creditul în aceeași zi, chiar și dacă ai istoric negativ în Biroul de Credite.

 • 3

  BT Direct

  Un serviciu Banca Transilvania, BT Direct se adresează tuturor clienților care doresc să achiziționeze un autoturism în rate

 • 4

  Cetelem

  Stim cat de important este timpul pentru tine, de aceea nu te punem pe drumuri, ci iti punem la dispozitie metode prin care poti aplica online sau telefonic, rapid si sigur.